Identitet

Uddeholm A/S er Uddeholm-universets danske selskab. Det er vores rolle at sikre, at dansk industri får bedst mulig udbytte af al Uddeholms viden og hele Uddeholms produktprogram.

Uddeholm A/S er Uddeholm-koncernens danske center for rådgivning til industrien om anvendelse af højtlegerede materialer, service samt salg og levering af Uddeholms store program i kvalitetsmaterialer.

Uddeholm A/S er en dansk organisation med et indgående kendskab til dansk industris situation, ønsker og behov. Vi er en del af den internationale Uddeholm-organisation, og har derigennem et meget stort supplement af viden og erfaring i ryggen, som yderligere styrker vores muligheder for at betjene dig med optimale løsninger og leverancer. Uddeholm indgår i den østrigske stålkoncern voestalpine AG, som er en finansiel stærk og sund ejer.

Løsning af dine opgaver og udfordringer er centrum for vores opmærksomhed. Se på de næste sider, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Eller gå direkte til kontakt med os. Vi er klar til at betjene dig, så du kan bedømme os på vores handlinger.Uddeholm er vaerktoejsstaal, raadgivning og service i topklasse
go